Qui som

SíntesiLa nostra història és la història de Síntesi, un gabinet de comunicació creat l’any 1995 i que es va convertir en un dels pioners dins el sector. Vam començar com a gabinet especialitzat en comunicació interna i externa, quan la comunicació encara era una assignatura pendent en la majoria d’empreses, entitats i administracions públiques. Més endavant vàrem incorporar el departament de publicitat, el de noves tecnologies, l’assessoria, l’organització d’esdeveniments especials i la comunicació de crisi.

Poc a poc ens vàrem especialitzar com a consultors en comunicació estratègica, corporativa i de crisi, fent possible que moltes institucions i empreses aconseguissin els seus objectius, ja sigui el de ser més conegudes i més valorades, com el de generar major coneixement i confiança en els seus entorns i, al cap i a la fi, més vendes. En aquests 20 anys hem col·laborat per fer realitat molts projectes.

Avui, el somni s’ha fet realitat. Ha estat un camí llarg, però gràcies a la confiança que els nostres clients han dipositat en nosaltres hem convertit Síntesi en una consultoria de referència, i seguim tan entusiasmats com el primer dia, aportant solucions imaginatives als reptes que ens plantegen.

I com que no ens agrada aturar-nos ara incorporem nous projectes: www.comunicafacil.com, una eina per fer possible que petites i mitjanes empreses i negocis puguin tenir les seves polítiques de comunicació i de màrqueting.