Per què hem de comunicar?

Perquè si no dius el que fas ho farà algú altre. En una societat competitiva com l’actual, que viu immersa en la comunicació ,es fa difícil sobreviure sense dir qui ets, què fas i com ho fas. Això, aplicat a comerços i empreses de totes les mides i sectors, significa que renunciar a ser-hi és tant com voler desaparèixer davant la competència, deixar de comptar per a clients i usuaris.

Però aquest és un luxe que ningú no es pot permetre. S’hi ha de ser. I ser-hi, implica formar part d’aquest món comunicatiu, crear una reputació, tenir un nom, generar confiança, establir complicitats i, en conseqüència, vendre més o aconseguir un major posicionament.

Per què hem de comunicar

Comunicar és això, ser-hi! Dient què és el que fem; explicant el que oferim; ensenyant com som; creant ponts de relació estables amb tots els nostres interlocutors, i fent del nostre dia a dia un corrent continu d’informació i de transparència vers el nostre entorn. I això, ho podem fer de moltes maneres, en funció de les possibilitats i de les capacitats de cadascú.

Serveis