Contracti’ns en 3 passos

Comunicafàcil funciona de manera senzilla a través d’aquest pàgina web on només ha de realitzar tres passos per aconseguir la seva pròpia estratègia de comunicació personalitzada.

PAS 1: Triï els serveis que vol contractar entre les següents opcions:

1. Pla Estratègic de Comunicació i Màrqueting:
Tarifa: 500 euros per a l’elaboració del Pla de Comunicació

2. Pla de Comunicació + assessorament per a la seva implantació:
Tarifa general: 500 euros pel Pla, més 100 euros al mes per assessorament. (Mínim de tres mesos, que és el que es necessita per posar en marxa les accions del Pla de Comunicació)

Aprofiti les següents ofertes de 3, 6 i 12 mesos:

Pack INICI: pla + 3 mesos d’assessorament (750 €)

Pack EXPERT: pla + 6 mesos d’assessorament (900 €)

Pack AVANÇAT: pla + 12 mesos d’assessorament (1.400 €)

L’assessorament serà sempre online posant a la seva disposició els nostres experts mitjançant correu electrònic o xat.

En tots els casos es cobraran tarifes específiques per a cadascuna de les accions o serveis complementaris que es vulgui contractar: imatge corporativa, disseny, producció de material, formació, publicitat… En cada cas s’informarà prèviament i amb detall del preus.

PAS 2: Ompli el qüestionari:
El qüestionari ens serveix per poder recollir informació de l’activitat del negoci, ubicació, objectius, dificultats, imatges, productes, eines digitals, xarxes socials, imatge corporativa i altres característiques necessàries per a redactar el seu Pla Estratègic de Comunicació y Màrqueting. En cas necessari, es podrà demanar informació addicional o alguna puntualització sobre algun aspecte concret.

PAS 3: Rebi el seu Pla de Comunicació i Màrqueting i l’assessorament corresponent.

Una vegada respost el qüestionari, al cap d’unes setmanes rebrà el seu pla de comunicació en format PDF (li anirem informant del temps del lliurament definitiu).

En cas que hagi contractat els nostre servei d’assessorament, es posarà en marxa en el mateix moment que rebi el Pla de Comunicació.

Serveis